Camping

Här finns lugnet, den stressfria miljön med naturen direkt inpå knutarna. Men här sprakar det även av många aktiviteter, framför allt för barnen, under den intensiva högsäsongen.

På en Europeisk poängskala fick vi 9 av 10 möjliga poäng förra året. Med årets många nyheter står vi ännu bättre rustade!
Lekplats för barnen på Böda RivieraTre lekplatser finns utspridda över det skogrika området. Dessutom hästridning och 4-hjuliga motor-fordon under högsäsongen.

Lev modernt på Böda Riviera CampingPå området finns välskötta, moderna servicehus. Möjlighet till självhushåll samt tvättmaskiner, torktumlare och dam- och herrbastu. Husen är givetvis anpassade för rörelsehindrade. Här finns också butik, restaurang och pizzeria. Alla i rymliga lokaler.
Stranden vid Böda RivieraStranden är långgrund och därför mycket barnvänlig. Under högsäsongen finns här en glasskiosk till allas stora förtjusning! Om barnen skulle tröttna på strandlivet kan de bland annat roa sig med att åka i en riktig brandbil eller köra racer med 4-hjuliga motorfordon.

Bo i husvagn på Böda Riviera CampingBödaRiviera Camping är både trevlig och vacker. Här kan du välja mellan campingplatser i skogsmiljö och i det fria med havsutsikt.