Säsongsboende 27/4-30/9 - 9600kr inklusive el!

Boka nu - få 15% rabatt!

Just nu kan du boka ditt boende på Böda Riviera med hela 15%rabatt!

Ange koden 15% (ingen mellanslag) när du bokar ditt boende!

OBS: rabatten gäller ej för SuperDeal eller säsongsplats.

SuperDeal 2018, 5-19 aug + 24/6 - 8/7

Villavagn 3 rum 6 +2 bäddar 150 m från Böda Strand 9 500 kr!
Villavagn 2 rum 4 +2 bäddar 150 m från Böda Strand 8 800 kr!
Villavagn 2 rum Lyx 4 bäddar 150 m från Böda Strand 9 800 kr !
Stuga 150m från Böda Strand med inglasat uterum 8 330kr!

Weekend pris 1 900 kr

10-13 maj, 17-20 maj, 24-27 maj, 31/5-3 juni, 7-10 juni, 14-17 juni!

Hundutställning

30/8 - 2/9 bara 1 900kr!


Om campingen

Böda Riviera – Kyrketorps Camping

Kyrketorps natur och familjecamping som Böda Riviera hette från början, är en av Ölands äldsta familjecampingar. Vi har en lugn och härlig naturcamping som riktar sig till både barnfamiljer och er som vill ha en avkopplande semester. Ett mycket populärt inslag på vår camping är vår älskade brandbil! Alla barnen på campingen är välkomna för en tur i området med brandbilen. Här kan du även skämma bort dig med fin restaurangmat, trubadurer, och en milsvida vit sandstrand. För den som vill göra mer än att slappa på sin semester finns det många aktiviteter för hela familjen.

Campingplatser

Här ser du en karta över alla platser och fasta boenden som går att boka på campingen. Karta över områdets faciliteter hittar du under fliken faciliteter.

Campingplatser Böda Riviera - Kyrketorp


Bäst på Böda

Här kan du läsa om våra gäster och vad dom tycker om Böda Riviera.
Läs mer om fam. Ekberg
Läs mer om grabbgänget

 

Faciliteter

Facilitetskarta Böda Riviera - Kyrketorp

Service

Böda Rivieras camping har flera servicehus på området samt en diskhydda. OBS! På kartan är endast de två största servicehusen, diskhyddan och sopsorteringstationen markerade.

Mat och dryck

Campingen har en jourlivsbutik där du hittar det nödvändigaste som bland annat frukostmat, hygienartiklar, tidningar och godis. Butiken är öppen alla dagar under högsäsongen. På campingens restaurang gäller fullständiga rättigheter och även på BödaBodegas strandservering!

Övrig information

På campingområdet finns 3 st välutrustade lekplatser, fotbollsplan, fyrhjulingsbana, hästhage, campingstolpar 6 – 16, AMP uttag, tömningstation för husbilar, och flertalet vattenposter över hela campingområdet. Vid stranden finns en stranddusch, papperskorgar, vollybollnät, grillplatser med bänkar, lekplats, kajaker, trampbåtar och hundbad i norra änden. För dom minsta finns det hoppborgar att leka i samt uppblåsbara flytleksaker att ha i vattnet.

Södra servicehuset

Från midsommar till början av augusti är det södra servicehuset öppet för våra campinggäster. Där hittar du toalett, dusch, hårfön, sminkrum, utslagsback,vattenpost, diskutrymme inomhus/utomhus med kallt och varmt vatten. Inomhus finns det ett kök med spis/ugn och med tillgång till både mikrovågsugn och vattenkokare. Här kan du även sitta ned och äta din mat i lugn och ro vid matplatsen. I servicehuset finns också tvättstuga med torktumlare, tvättho samt uttag för strykjärn eller liknande.

Stora servicehuset

Detta servicehus är öppet under hela campingsäsongen och här finns: toalett, dusch, hårfön, skötrum, handikappstoalett/dusch, separat bastu för dam och herr, vattenpost, utslagsback, diskutrymme både inomhus och utomhus. I köket finns spis, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare och en kaffemaskin. Du kan nyttja våra matplaster inne och under tak ute. Här finns också tvättstuga med torktumlare och tvättho samt uttag för strykjärn eller liknande. Sopkomprimator för tömning av hushållssopor finns även på denna plats.Tömning av grillkol görs på avsedd plats.

Västra servicehusen

De mindre servicehusen i väst har öppet från midsommar till början av augusti. Här finns tillgång till toalett, dusch, utslagsback och vattenpost.

Diskhydda och sopsortering i norr

Diskutrymme med kallt och varmt vatten, utslagsback och vattenpost är öppet från midsommar till några dagar in i augusti månad. Bredvid diskhyddan kan du sortera glas, metall och pappersförpackningar i våra kärl.


Säkerhet

Brand

Brandsläckare finns vid servicehusen, men meddela först och främst personalen och ring 112 vid eventuell brand.

Sjukvård

Vid lindriga skador eller sjukdomar ring sjukvårdsupplysningen på 1177. I yttersta nödfall kontakta Löttorps hälsocentral.

Telefon: 0485-669 250
Telefontid: Måndag- Fredag 08.00 – 16.30
Öppettider: Måndag- Torsdag 08.00 – 12.00, 13.00 – 16.30
Besöksadress: Löttorpsvägen 63, Löttorp


Bokningsvillkor

När gäller bokningsavtalet?

När du bekräftat bokningen via postat avtal eller i länken i mejlet vi skickar dig när du anmält intresse för campingtomten, tältet eller villavagnen/stugan är bokningen ett avtal. Då visas din faktura, som du kan skriva ut. Avtalet anses även ingånget då första förskottsbetalningen är oss tillhanda. Då ansvarar vi också för att bokningsobjektet är reserverat för dig under den bokade tiden. Läs igenom fakturan och se att den gäller för den tid och det objekt du önskar. Om inte, kontakta oss. Avtal om bokning kan även anses ingånget muntligen på plats eller per telefon.

Åldersgräns

Den som bokar måste vara minst 23 år.

In- och utcheckning

Incheckning kl 16, utcheckning kl 12 om inget annat avtalats. Bokningsobjektet lämnas städat och återställt om du inte beställt städning i bokningen eller om det ingår i hyresavtalet. Slutstädning som ingår eller beställs avser normal slutstädning. Skador eller extrem nedskräpning och liknande debiteras enligt av oss uppskattat belopp.

Betalning/betalningar

I fakturan står alla detaljer om bokningen samt när du ska betala den. Normalt ska du betala 25 % av fakturabeloppet inom 5 dagar och resterande 75% senast 8 veckor före ankomst. Om du gör bokningen senare än åtta veckor före ankomst ska hela beloppet betalas omedelbart.

Utebliven betalning

När någon delbetalning inte finns på vårt konto på förfallodagen kan vi (Böda Riviera AB) anse bokningen som avbokad, och avbokningsreglerna gäller. Utebliven betalning gäller per automatik inte som avbokning. Om du vill avboka, kontakta oss snarast.

Avbokningsregler

Om du vill avboka kontaktar du oss per mejl eller telefon. Om du inte har tecknat avbeställningsskydd sker ingen återbetalning av det du betalat och du är skyldig att fullfölja betalningen av hyresbeloppet.

Avbeställningsskydd

Med avbeställningsskyddet kan du avboka fram till dagen före ankomsten. Du får då det du erlagt, med avdrag för avbeställningsskyddet, återbetald. Avbeställningsskyddet gäller för dödsfall, sjukdom eller olycksfall som drabbar dig eller din familj. Samma gäller om det inträffat omständigheter utanför din kontroll som du inte kunde förutse vid bokningstillfället. Du måste styrka dina skäl med intyg från läkare, försäkringsbolag eller myndighet.
Rättigheter och skyldigheter
Om vi inte kan tillhandahålla det du bokat eller ett likvärdigt alternativ har du rätt att säga upp avtalet. Då återfår du allt du betalat. Om något inträffar under hyrestiden eller om du har klagomål bör du kontakta oss så snart som möjligt. Om vi inte kommer överens, kan du vända dig till ARN. Under hyrestiden ska du vårda hyresobjektet och följa de regler som finns på campingen och i hyresobjektet.

Filminspelning och fotografering

Filmer eller bilder som tas under er vistelse inom vårt område får ej användas i kommersiellt syfte utan vårt (Böda Riviera AB) tillstånd. I annat fall kan ersättning eller skadestånd begäras.
Placering av eget boende
Eget medhavt boende skall placeras minst 4 meter från nästa boende. Dock gäller annat vid el-platserna: placering av boende ska ske så nära el-uttagsstolpen som möjligt, detta skapar en lång lucka till nästa boende och att bakomvarande kommer ut. Detta skapar ett kluster om 4 vagnar tätt och lång lucka till nästa uttag med fyra el-platser.

Hundar och husdjur

Hundar och husdjur ska hållas kopplade. Hundbad finns på vänstra delen av stranden efter beachvolleybollnätet då Du tittar mot havet.

Rökning

Är ej tillåten i servicehusen eller i hyrboendena.

Störande beteende

Om störande beteende gentemot våra gäster eller personal åberopar vi vår rätt som upprätthållare av ordning på området att avhysa den/dessa personer. Hyresavgifter återbetalas ej, skadestånd kan krävas.

Barnaktiviteter

Vi reserverar oss för tryckfel och ändringar gällande aktiviteter och om någon aktivitet skulle kosta pengar. Trampbåtar och liknande utrustning utlånas utan kostnad max 2 timmar per gång, namn och telefonnummer ska anmälas i receptionen eller strandserveringen samt där lämnas även ut flytväst och paddlar som ska återlämnas efter användandet. Vid inställda aktiviteter utgår ej ekonomisk ersättning.

Force majeure

Avtalet kan hävas av dig eller oss om det inte kan fullföljas pga. naturkatastrof, krigshandlingar, konflikter eller andra yttre händelser som varken du eller vi kan råda över. Vi återbetalar då den del av hyreskostnaden som du inte kunnat utnyttja. Vi reserverar oss för lagändringar, prisändringar och tryckfel som ligger utanför vår kontroll.

Upplysning om villkor

Du/Ni anses som upplysta om ovanstående villkor i och med er vistelse hos oss och att bokningsvillkoren måste godkännas för att kunna boka samt att de lämnas ut vid ankomst till receptionen. Denna skrivelse finns även uppsatt i alla hyrboenden i häftet om din vistelse hos oss samt på ett flertal platser inom området.

Vi och vår personal önskar er en underbar vistelse här hos oss, hjärtligt välkomna!

Böda Riviera AB


Resa hit

Buss

Ta gärna direktbussen Silverlinjen från Stockholms central. Smidigt att ta packningen på bussen samt att den stannar utanför vår entré!

För tidtabell se http://www.silverlinjen.se/.

Bil

När ni kommit över Ölandsbron följ väg 136 norrut nästan så långt ni kan komma.
Efter att ha passerat Löttorp börjar det brännas och strax till höger ligger havet och BödaRivieras Natur- & Familjecamping. Själva campingen ligger i början av en 3 mil lång, fantastisk vit strand som för tankarna till rivierans berömda stränder.

Båt

Du kan också ta båten från Oskarshamn till Byxelkrok.
Du hittar avgångstider och mer information här: http://www.olandsfarjan.se/.