Hyr ditt boende på Böda Riviera camping

Säsongsboende 2018!

Snart är högsäsongen 2018 här! Hög tid att boka hyrboende och campingplatser. Dom populära hustälten direkt vid Böda Strand.

Säsongsboende 27/4-30/9 - 9600kr inklusive el!

SuperDeal 2018, 5-19 aug + 24/6 - 8/7, Två hela veckor!

Villavagn 3 rum 6 +2 bäddar 150 m från Böda Strand 9 500 kr!
Villavagn 2 rum 4 +2 bäddar 150 m från Böda Strand 8 800 kr!
Villavagn 2 rum Lyx 4 bäddar 150 m från Böda Strand 9 800 kr !
Stuga 150m från Böda Strand med inglasat uterum 8 330kr!

Weekend pris 1 900 kr i stuga eller liknande!

31/5-3 juni, 7-10 juni, 14-17 juni!

Hundutställning, bara 1 900kr i stuga eller liknande!

30/8 - 2/9 bara 1 900kr i stuga eller liknande!


Vi har ett antal olika former av boenden på Böda Rivieras camping. Vill du ta med ett eget tält, husvagn eller husbil kan du boka en plats med eller utan el. Föredrar du att slippa släpa på mer packning än dina kläder, kan vi erbjuda ett färdiguppställt boende till dig. I vårt sortiment finns hustält, villavagn och husvagn som har olika bekvämligheter som sängar/sovplats, kökstillbehör, lyse, värmefläkt, trädgårdsmöbler etc. Läs mer om respektive boende och pris här nedanför. Observera att bilderna är exempelbilder på boende och interiör/planlösningar då vi har ett antal olika modeller av husvagnar och villavagnar.  Här kan du se en samlad prislista över våra hyrboenden och campingplatser.


Att bo i villavagn under semestern är den mest bekväma campingformen på Böda Rivieras camping. För dig som vill bo extra lyxigt boka vår RÖDA VILLAVAGN med 2 rum! Här får du det bästa av ett bra standardboende och med den omedelbara närheten till havet. Ät frukost med familjen på altanen med fågelsång och havets brus som sällskap!

Att campa i husvagn är ett mysigt alternativ för dig som vill både ha kakan och äta den. Nära till natur, hav, restaurang och aktiviteter. Vi har två olika sorter av husvagnar; äldre samt nyare modeller och priserna varierar därefter. I dessa boenden finns det enklare toalett och dusch.

Tältstugor precis vid stranden med standard som en stuga.

Standard som en stuga endast ett par Steg från Böda Strand!!! Nära till sol, bad och lek!

Vill du bo och njuta av Böda Rivieras camping under hela säsongen? Se till att vara ute i god tid då vi har många återkommande säsongsgäster! Som bonus på detta finns det i mån av plats chans att förvara dina utemöbler och liknande hos oss under vinterhalvåret.

Vill du enbart boka campingplats till ditt egna tält, husvagn eller husbil går detta att ordna. På Böda Riviera ligger de allra flesta campingplatserna precis invid havet. För er som vill bo lite lummigare kan vi erbjuda platserna vid skogens rand. Du kan välja platser med och utan el.

Bo bekvämt i våra nya stugor på 32 kvm med plats för 2-4 bäddar. Ät en riktigt lång frukost i det inglasade fräscha uterummet/köket. I stugan finns även modern toalett och dusch att nyttja. Skönt på kvällen att gå direkt från duschen till sängs efter en härlig dag på stranden!